مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند الزام به صدور فاکتور الکترونیک در میدان میوه و تره بار تهران رهاشدن بیش از ۳۰۰ گودال در تهران

کشف بیش از ۷۰ هزار ماینر در کشور+ چزئیات

رییس پلیس امنیت اقتصادی ناجا از کشف بیش از ۷۰ هزار دستگاه ماینر در کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۸ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 31
کد خبر: ۹۰۰۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، سردار محمدرضا مقیمی درباره برخورد پلیس با استخراج غیرقانونی رمز ارزها، گفت: در مورد دستگاه‌های ماینر یا همان استخراج رمز ارزها باید بگویم که این دستگاه‌ها قاچاق هستند و علاوه بر آن استفاده غیرمجاز آنها از صنعت برق کشور را داریم که تبعات سویی در حوزه‌های اقتصادی و اجتماعی درپی دارد که قطع برق هم جزوی از این تبعات است. از این رو پلیس با این موارد برخورد می‌کند.

 

وی با بیان اینکه از ابتدای گسترش رمز ارزها در جهان و به تبع آن در کشورمان تاکنون نزدیک به ۷۲ هزار دستگاه ماینر در کشور کشف و ضبط شده است، گفت: از ابتدای امسال حدود ۳۰۰۰ دستگاه ماینر کشف و ضبط شده که ما این موارد را به حوزه‌های مربوطه تحویل داده و با متخلفان نیز برخورد شده است.

 

وی با بیان اینکه استخراج رمز ارزها در سه قسمت خانگی، نیمه صنعتی و صنعتی انجام می‌شود، گفت: پلیس با این موارد برخورد قانونی خواهد داشت و طی این مدت افرادی هم به دلیل ارتکاب همین اقدامات مجرمانه دستگیر شده‌اند.

 

رییس پلیس امنیت اقتصادی ناجا با اشاره به قاچاق بودن دستگاه‌های ماینر، گفت: دستگاه‌های استخراج رمز ارز نو نیستند و به صورت دست دوم و به عنوان دستگاه خارج از استفاده وارد کشور می‌شوند. طبیعی است که چنین دستگاه‌هایی عمر مفید خود را طی کرده و عملکرد مثبتی ندارند. علاوه بر آن هزینه‌بری و برق بیشتری هم مصرف می‌کنند.

 

مقیمی با بیان اینکه بعضی از سازمان و دستگاه‌ها نیز در این زمینه فعال هستند، گفت: ما اخبار این‌ها را داریم و باید با این ها برخورد شود.

 

وی در مورد استخراج مجاز نیز گفت: بعضی ها مجوز گرفته‌اند، یعنی برقشان را هم خودشان تولید می‌کنند و برای تامین برق، باری به شبکه‌های سراسری وارد نمی‌کنند. این موارد در فضاهایی که ایجاد کرده‌اند در حال فعالیت هستند. پلیس با موارد غیرقانونی برخورد می‌کند./ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده